Vse novice

Zadnje gostovanje v Krškem

19.05.2017

Koprčani se podajajo na zadnje gostovanje v letošnji tekmovalni sezoni. Niz 8 tekem brez poraza bodo poskušali podaljšati prav proti nasprotniku, ki jih je nazadnje premagal.

Varovanci trenerja Igorja Pamića časa za počitek niso imeli veliko. Delali so predvsem na regeneraciji po tekmi z Olimpijo. Krčani bodo silno motivirani saj si še niso zagotovila obstanka med najboljšimi ekipami v Sloveniji. S Koprčani imajo letos izenačeno statistiko, saj so ob enem porazu enkrat zmagali in enkrat remizirali. Na zadnje so presenetljivo zmagali na Bonifiki z 2:0. Tudi v vseh dosedanjih dvobojih teh dveh ekip je statistika poravnava, iz sedmih tekem so oboji odnesli po tri zmage.

Koprčani še vedno lovijo stik z vrhom lestvice. Tokrat večjih sprememb v ekipi najbrž ne bo. Še naprej so poškodovani Andrejašič, Posavac, Paljk, Teijo in Valencia. Pravico nastopa imajo vsi.

V zadnjem obdobju razpoloženi kozlički, so zadnjih 5 krogih točkovno najuspešnejša ekipa in tudi tokrat bo napadalna trojka Križman, Belima in motor ekipe Ibričić želela pokazati svoj napadalni potencial.

Tekma bo odigrana v nedeljo na stadionu Matije Gubca ob 16:55. Glavni sodnik bo Asmir Sagrković.