Vse novice

Na Bonifiko prihaja Olimpija!

15.05.2017

Že jutri bo na sporedu derbi 33. kroga Prve Lige Telekom Slovenije. Na stadion Bonifika prihaja Olimpija, ki se bo pomerila z – v zadnjem času – izjemno razpoloženimi kozlički.

Obe ekipi bosta tekmo pričakali v dobrem vzdušju, saj sta v minule krogu osvojili vse tri točke. Ljubljančani so bili boljši od Domžal, Koprčani pa so visoko premagali Radomljane. Kozlički so v zelo dobri formi, nepremagani so že 7 krogov. Tudi tokrat bo na Bonifiki cilj osvojiti tri točke. Koprski napad je v zadnjem obdobju zelo dobro razpoložen, na zadnjih treh tekmah so kar 9-krat zatresli mrežo nasprotnikov.

Veliko zaslug za to gre napadalnemu triu Ibričić, Belima, Križman, ki bo tudi jutri predstavljala glavno nevarnost za obrambo Ljubljančanov. Skupaj so omenjeni trije dosegli več kot tretjino vseh danih golov v letošnji sezoni. Pri Koprčanih bodo odsotni Andrejašić, Posavac, Teijo (vsi poškodba), vprašljiv pa je nastop Matica Paljka.

Koprčani in Ljubljančani so se na stadionu Bonifika do sedaj pomerili 15-krat, eno zmago več so iztržili Koprčani, dva dvoboja sta se končala z remijem. Nazadnje se je tekma v Kopru v začetku novembra končala z zmago Ljubljančanov.

Vse ljubitelje nogometa in podpornike koprske kluba vljudno vabimo na stadion Bonifika, kjer bomo s skupnimi močmi pomagali našim fantom do novih točk. Tekma se bo, kot rečeno, začela ob 20:15h, glavni sodnik pa bo Nejc Kajtazović.