Foto galerije

Polovični uspeh kadetov in mladincev z Aluminijem

04.04.2017

V 18.krogu 1.SML/SKL lige sta bila odigrani dve tekmi proti Aluminiju iz Kidričevega na glavnem stadionu Bonifika. Kadetska ekipa prvič v novem delu sezone ni uspela zatresti nasprotnikove mreže. Mladinci pa so kronali premoč na igrišču s tremi zadetki.

U17 FC KOPER – ALUMINIJ 0-2

Postava: Medič, Golja, Juha, Keserovič, Burin, Agič, Perhavec, Popovič, Klarič, Jerman, Šporin. Klop: Ražem, Prodanovič, Pucer, Meštrič, Rudonja, Radovanovič, Jakomin. Trenerja: Božič, Peršič

U19 FC KOPER – ALUMINIJ 3-1 (Gavrič, Ahmetovič,Sever) 

Postava: Bičič, Opara, Žitko, Hrvatin, Zugan, Blatančič, Sever, Požrl, Gavrič, Šroler, Ahmetovič. Klop: Želko, Starc, Cvek, Čavalič, Bečaj, Stojičič. Trenerja: Kavčič, Kerma

 

Kadeti so v spomladanskem delu sezone v dveh tekmah dva krat premagali nasprotnika in zato je današnji poraz malo razočaranje z rezultatskega vidika. Tekma je bila enakovredna skozi celih 80 minut in dve mali napaki sta bili usodni, za dva prejeta zadetka. Na igrišču se je ogromno teklo, gibalo in igralci so pokazali veliko željo in hotenje po igri. Žal to ni dovolj za pozitivni  rezultat na igrišču, kjer nekaj velja tudi nogometno znanje v igri z in brez žoge.

Mladinci so z novo zmago pokazali, da merijo visoko in so le 4 točke oddaljeni od Maribora, ki je prvi na lestvici. Trener Iztok Kavčič pravi: “Na tekmi z Aluminijem je bilo precej dobrih stvari in glede na ustvarjene priložnosti lahko rečem, da je rezultat zaslužen. Nekoliko slabše smo šli v tekmo, se v prvih 15 minutah malo lovili in zakomplicirali življenje z našim kotom. Po odbranjeni 11-metrovki našega vratarja se je ekipa dvignila in začela voditi igro ter povedla. V drugem polčasu smo s pritiskom še stopnjevali. Po 3. zadetku smo se preveč sprostili in nasprotniku dovolili, da si je v zadnjih 15 minutah priigral 2-3 nevarne situacije in eno tudi izkoristil. V petek nas čaka zahtevna preizkušnja v Novem Mestu, kjer si želimo pozitiven niz nadaljevati!”