Foto galerije

Mladi koprski upi gostili Rudar iz Labina (Hrv)

11.02.2017

V današnjih jutranjih urah so tri koprske selekcije U17, U15 in U13 odigrale prijateljske tekme s hrvaškimi vrstniki iz Labina.

Selekcija U13: Koper : Rudar Labina  4:2

Selekcija U15; Koper : Rudar Labin 7:0

Selekcija U17, Koper : Rudar Labin 5:0

Ekipa Ljuba Vrkiča in Alena Nadala je na atletskem igrišču na Bonifiki odigrala tekmo na velikih, pravih dimenzijah nogometne igre.Kljub temu, da se domača liga igra v sistemu z 8 igralci v polju, so se koprski  hitro  prilagodili novim razmeram in premoč kronali s štirimi doseženimi goli.

Ekipa Kopra U15 je istočasno odigrala tekmo na umetni podlagi. Gostujoča ekipa je nudila odpor le nekaj minut, preden so naši fantje dosegli prvi zadetek. Tekma se je končala brez tolažilnega gola gostov in s sedmimi prejetimi, kar je zadovoljilo trenerja Sandija Sejdinovskega in Davorja Klarico.

Naši kadeti, ki nastopajo v prvi ligi, so rutinirano odigrali tekmo ter s stopnjevanjem tempa strli goste s petimi zadetki. Igor Božič in Manuel Peršič sta preizkusila v igri vse igralce, ki so bili na voljo za igro.

Dan na Bonifiki je minil v prijateljskem vzdušju, saj so se sklepala nova prijateljstva, predvsem po odprtosti in hvaležnosti trenerjev in funkcionarjev iz Hrvaške. Povabljeni smo bili na turnir, ki ga v mesecu juniju organizira Rudar iz Labina. V zahvalo za gostoljublje so nam  obljubili posebno presenečenje na turnirju, mi pa jim želimo v bodoče veliko športnih uspehov. Na spodnji povezavi, lahko najdete objavo na spletni strani od Rudarja iz Labina.

http://www.nkrudar.hr/2017/02/rudar-iz-kopra-nosi-tri-poraza-i-mnostvo-pozitivnih-iskustava/